health and beauty

schoonheid en gezondheid van de spieren

Bedrijfsmassage

Veel werknemers bij bedrijven werken in houdingen die erg belastend zijn voor nek-, schouder- en rugspieren. Daarnaast zorgt ook prestatiedruk, relatief weinig ontspanning en stress voor een verhoogde spierspanning. Massage van personeelsleden gebeurd op afspraak op de werklocatie en geheel naar wens (zie aanbiedingen beneden). De massages geven uw werknemers weer nieuwe energie.


Voordeel van massage op het werk:

  • Preventie van werk gerelateerde klachten plus minder en korter verzuim.
  • Vermindering van bestaande klachten.
  • Een betere hantering van werkdruk en een aangename werksfeer.
  • Een betere werkhouding en een optimaal gebruik van de werkplek.
  • Gemotiveerde en enthousiaste medewerkers.

Fiscale voordelen:


De overheid stimuleert werkgevers om gezonde arbeidsomstandigheden te creëren.

Zo blijven de werknemers flexibel inzetbaar, gemotiveerd en gezond. Op de website van de Belastingdienst kunt u lezen dat massage op het werk wordt erkend als arbo-voorziening, wat u als werkgever fiscaal voordeel oplevert. U investeert immers in de gezondheid en duurzaamheid van uw medewerkers. De werkelijke kosten voor de massages vallen hierdoor beduidend lager uit omdat u de massages onbelast kunt aanbieden.

Massage aanbieding

We genoten van elke seconde van onze reis.

Schouders & nek massage

de schouders en nek kunnen overbelast worden door eentonig werkt of door stress. door de spieren goed te masseren kan het terug losgemaakt worden.

Rug massage

als men veel zittend werk doet of veel op één plaats moet stil staan dan kan je last krijgen van de onderrug. door massage en stabilisatie oefeningen kan de pijn verzacht worden.

Anti stress massage

hierbij worden de punten aangepakt waar stress zich opslaat zoals schouders en nek. het aangezicht wordt ook mee gemasseerd voor een extra ontspanning

Hoofdpijn massage

Voor veel mensen zorgt hoofdpijn ervoor dat ze niet goed meer kunnen functioneren in het dagelijks leven. Twintig procent van de belgen, dat is één op de vijf, heeft minimaal één dag in de week hoofdpijn.

Voetmassage 

krijg een heerlijk voetbadje met aroma's en bitterzout. hierna krijg je nog een massage om de vermoeide voeten terug tot rust te brengen

Vraag hier vrijblijvend jou offerte aan

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

dank voor het vertrouwen in health and beauty. wij contacteren u zo snel mogelijk.